De mest länkade bloggarna inom reklam och PR

Den här bloggen har bara funnits i ett par veckors tid och lite funderade jag väl på det vettiga i att starta ännu en blogg. Jag behövde inte precis mer att göra, men det har varit kul att äntligen få blogga på svenska och få lattja lite med WordPress. Så därför känns det kul att se att både Sociala Medier och ”gamla” bloggen Media Culpa just nu ligger på topp tio på Bloggportalens lista över de mest länkade bloggarna inom reklam och PR. Det går alltså att jonglera fler än en blogg samtidigt. Frågan är nu om jag ska starta 8 till så att jag kan fylla hela listan?

bloggportalen

4 reaktioner till “De mest länkade bloggarna inom reklam och PR”

  1. ”Frågan är nu om jag ska starta 8 till så att jag kan fylla hela listan?”. Veckans avslutning. Underbart. Keep it up, bra jobbat!

  2. @tjompa Tackar, man måste ju ha lite ambitioner här i livet, annars kommer man ju ingenstans 🙂

  3. Man kan starkt ifrågasätta värdet av dessa listor på bloggportalen. De känns helt orelevanta. Vad gör tex Alex Schulman där?

    Jonas driver tex en politisk blogg. Bra blogg men helt fel kategori!

  4. @Christian Håller helt med. Nu ser jag att Gudrun Schyman ligger på listan också. Inte helt relevant, om man säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *