Så kollar du när du gick med i Facebook

Igår kväll svensk tid presenterade Facebook en mängd uppdateringar till sajten, varav en var Facebook Timeline, ett helt nytt sätt att visa information i din profil. Mashable visar här hur du redan nu kan installera Timeline på din Facebook-profil.

En effekt av det nya utseendet är att du kan se vilket datum du gick med i Facebook. Är du som jag så har du antagligen glömt för länge sedan när du gick med. För att hitta när du blev medlem gör du såhär:

1. Installera Timeline enligt instruktionen ovan, via Mashable.

2. När den är på plats, gå till din timeline. Om du inte hittar den så klicka på ditt namn uppe i högra hörnet.

3. I högerspalten visar Facebook då aktiviteter du gjort i kronologisk ordning. Klicka på det årtal då du tror du gick med. Är det länge sedan så får du först klicka på 2000s, så att åren mellan 2000 och 2010 expanderas.

4. Klicka sedan på rätt år, i mitt fall 2007.

Facebook Timeline

5. Sedan är det bara att bläddra sig ner till den första uppdateringen detta år, då att gå med i Facebook är den första sak som redovisas. Dock kan det finnas poster tidigare än så, som är hämtade från din profil, t ex jobb du haft mm.

Facebook Timeline

Svårare än så är det inte. Nu är det din tur. När gick du med i Facebook?

Vill du se när du gick med på Twitter kan du med fördel skriva in ditt användarnamn på den här sajten: http://www.whendidyoujointwitter.com/

11 reaktioner till “Så kollar du när du gick med i Facebook”

  1. Spännande! Läste att med installationen kan min nya fina timeline endast ses av andra developers/utvecklare. Vet du om det stämmer? Jag vill ju visa alla förstås!!

  2. Johanna, om jag förstått rätt kan alla som infört timeline se andras timeline. Men den sista september överförs alla till nya profilen.

  3. Tack låter bra!! Nu tipsar vi och testar och hoppas det funkar nästa v! (Det var lite kul att läsa de först trevande inläggen faktiskt)

  4. Jag har inte den rutan i min timeline, bara inlägg och att bilder som lagts till i början. Men inte en ”Nu anslöt du till Facebook ruta” som du visar i ditt inlägg…

  5. @sanna Skumt, har tittat runt på andras timeline och de har rutan med datum då de gick med. Kanske det inte gäller för alla, vilket också verkar lite konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *