Twitter visar nu trender från Sverige

Twitter har från och med idag utökat antalet platser där de visar ”trending topics” till totalt cirka 100 platser, varav 70 är nya. Totalt visas nu trender från 31 länder plus globalt, samt ett sjuttiotal städer. Bland de nya länder som är inkluderade finns Sverige som enda nordiska land. Det gör att vi enklare kan se vad som är hett på den svenska delen av Twitter.

Trending topics countries

De ord och ”hashtags” som just nu visas på trending topics inkluderar #fyllebikten, tv-programmet #nittileaks och diverse platser. Kanske kan detta innebära att allt fler ser möjligheter i att använda hashtags för att öka medvetenheten om olika evenemang, frågor eller händelser.

twitter trending topics sweden

3 reaktioner till “Twitter visar nu trender från Sverige”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *