25 svenska experter spår trender inom sociala medier 2013

Jag bad ett antal personer som är erkänt kunniga inom sociala medier att spå utvecklingen inför 2013. I följande presentation delar de med sig av sina tankar. Det rör till exempel integritetsfrågor, API:er, Facebooks dominanta ställning, lifelogging, content marketing, internet of things och andra ”buzzwords” som vi kanske får vänja oss vid under kommande år.

Ett superstort tack till alla medverkande som tog sig tid att delta. Mathias Klang, Anders Lundin, Stefan Ronge, Lena Leigert, Deeped Niclas Strandh, Jerry Silfwer, Micke Kazarnowicz, Joakim Jardenberg, Karin Eriksson, Emanuel Karlsten, Judith Wolst, Hampus Brynolf, Therese Reuterswärd, Brit Stakston, Anton Johansson, Kim Gustafsson, Fredrik Wass, Kajsa Dahlberg, Rasmus Sellberg, Johan Ronnestam, Tommy Sollén, Ida Nilsson, Mikael Zackrisson och Johannes Sundlo. Dessutom bidrog jag själv.

27 reaktioner till “25 svenska experter spår trender inom sociala medier 2013”

  1. 2013 är året då företag och organisationer i Sverige inser att nätet har blivit mobilt och känner stressen att börja leverera mobila användarupplevelser.

  2. Förutom allt som händer med tekniken och verktygen så kommer våra kunders allt större användande av socialamedier påverka hur vi gör affärer, allt från hur vi tänker kring kundservice till produktutveckling. Det tror (hoppas) jag blir den stora grejen 2013.

  3. Spännande. Bara att kavla upp ärmarna och köra för de som är med på tåget. Vem erbjuder lösningar på de som missade tåget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *