Dagens Twitter-citat

Det här var riktigt kul. I dagens Computer Sweden (på papper) utfrågas fyra personer om de twittrar? På analysföretaget Exido har man tydligen dragit ner på twittrandet. Det var mer i slutet av 90-talet. Väldigt framsynt med tanke på att Twitter lanserades 2006.

twitter90tal

En bonuslänk: I februari lanserade Exido en blogg, men man gör inte URL:en länkbar på sin egen hemsida. Dessutom svarar en it-jurist från Magnusson Advokatbyrå på Computer Swedens fråga såhär:

”Nej. Förstår inte överhuvudtaget folks intresse av att göra intrång i sin egen eller andras integritet”.

Uppdaterad: Nu även online.

2 reaktioner till “Dagens Twitter-citat”

  1. Anders byggde en ”Twitter-lösning” 1996 som vi använde under några år. Funktionen var i princip exakt densamma som dagens moderna och hypade Twitter. Sedan dess inte så mycket. Det enda som Twittar idag är vår nya produkt eZEio (www.ezesys.com) som berättar hur ett rum, en fastighet eller motsvarande mår – via Twitter.

    Fullt medveten om att mitt svar skulle komma att uppfattas som a) Han vet inte vad han snackar om, eller b) hm, så det kanske inte är en helt ny och revolutionerande grejj som kommer leva sina 15 weeks of fame – avgav jag mitt svar till CS när frågan ställdes i början av veckan.

  2. Hej Niklas och tack för ditt svar. Bra att du ger lite mer kött på benen kring notisen i CS. Där ser onekligen ditt svar rätt märkligt ut. Men det är också risken man tar med intervjusituationer om man inte är totalt glasklar i sitt budskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *