Blondinbella, Storstadspojken och jag

Här kan ni se klippet från förmiddagens sändning på TV4 där jag, Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Nils ”Storstadspojken” Grundberg pratar om bloggar. Vi pratade, som så ofta blir fallet i massmedia, kring fenomenet mode- och livsstilsbloggar. Jag kommer in lite på slutet som något slags ”klok gubbe”.

(Dagens bonus: att jag fick hålla upp dörren för Gösta Ekman på väg ut från TV4-studion. Vilken legend!)

9 reaktioner till “Blondinbella, Storstadspojken och jag”

  1. Jag tycker bloggen som nutidsfenomen är intressant. Försöker skriva ihop något i ämnet, och tacksam att jag hittade WII’s undersökning (om sv internet vanor) genom din blogg.

  2. @Katarina Vad trevligt. WII-rapporten innehåller mycket matnyttigt och jag tycker den är ännu bättre i år än förra året.

  3. bra inslag, men tråkigt att debatten så ofta kretsar kring just livsstilsbloggarna som skrivs av tjejer inte ens fyllda 20. tror att det finns mycket mer (vettigt) att hämta om man vågar sig förbi lattebloggarna. visst, de andra har färre läsare – men kanske fler engagerade läsare?

  4. @Sara Jag kan bara instämma. Man missar så otroligt mycket av bloggens potential om man snöar in på modebloggarna. Jag försöker få medierna att lyfta blicken i liknande intervjuer, men det är inte lätt.

  5. Det roligaste med det här inlägget är att det är Gösta Ekman som upplevs som en legend för dig, och inte Blondinbella! Snacka om generationsskifte..

  6. Tror att Isabella har en bit kvar till ”legend”. Att Gösta Ekman är det är däremot ingen tvekan. Men jag är väl en gubbe förstås 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *