Sociala medier för nyföretagare

För nystartade företag kan det vara alltför kostsamt att marknadsföra sig via köpta kanaler som till exempel reklam. Det gäller att hålla hårt i pengarna innan företaget har nått en stadig omsättning och ett bra alternativ för att marknadsföra företaget, dess tjänster eller produkter, är då att utnyttja kraften i sociala medier. Rätt använt kan man som småföretagare nå ut till potentiella kunder, distributörer och andra intressenter med relativt liten monetär insats. Men innan man springer iväg och börjar twittra och facebooka så bör man tänka igenom vad det är företaget ska uppnå genom sin närvaro i sociala medier.

Sociala medier för småföretag

Förra veckan var jag i Linköping och föreläste kring just dessa frågor för knappt 30 nyföretagare. Nedan hittar du min presentation där jag går igenom några av de viktigaste kanalerna, ger exempel på vad andra företag gjort samt några tips på hur man kommer igång. Har ditt företag behov av att komma igång med sociala medier, kontakta gärna mig för rådgivning.

View more presentations from kullin.

2 reaktioner till “Sociala medier för nyföretagare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *