Lägg till Alliansens loggor till din avatar på Twitter eller Facebook

Nu kan du visa ditt stöd för ditt parti i valet 2010 genom att lägga till dess logga till din avatar på Twitter eller Facebook. Med hjälp av tjänsten Twibbon går det snabbt och enkelt. Nedan finns fem exempel på hur du kan stödja Alliansen och dess partier. Klicka på respektive logga för att automatiskt lägga till loggan i nederkant på din profilbild/avatar. När du lägger till en bild via Twibbon måste du först ge applikationen åtkomst till ditt Twitter-konto. Fler än 2 miljoner personer har gjort detta så det lär vara tämligen riskfritt.

Alliansen:

Moderaterna:

Folkpartiet:

Centern:

Kristdemokraterna:

Notera att när du valt att lägga till en logga till din profilbild så skickas en tweet ut från ditt konto med information om detta. Exakt vad som står i tweeten finns beskrivet på sajten. Vill du inte att detta sker så ska du avstå från att använda Twibbon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *