Facebook rullar ut sidflöden för Facebook-sidor

Debatten har gått hög kring Facebook och hur företags sidor syns i flödet hos de som gillat sidorna. Generellt så är det bara en bråkdel av följarna som faktiskt exponeras för statusuppdateringar från en sida de valt att följa. Nu rullar dock Facebook ut ett alternativ för de som vill se allt innehåll från sidor de följer. Idag såg jag för första gången alternativet ”sidflöde” i vänsterkolumnen på Facebook.

sidflöde

Klickar man på länken så kommer man till ett flöde med uppdateringar från de sidor man följer. Följer man många sidor så blir det dock en del scrollande i flödet för att se allt, men då har man åtminstone alternativet att titta här istället för att gå in på respektive sida.

sidflode-facebook

En kommentar till “Facebook rullar ut sidflöden för Facebook-sidor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *