Landskrona stad gör en @sweden på Instagram

Visit Swedens prisbelönta program ”Curators of Sweden” med Twitter-kontot @sweden har inspirerat till många efterföljare runt om i världen där olika personer ”lånar” kontot en vecka i taget. @WeAreAustralia och @CuratorsMexico är två exempel. Konceptet som kallas rotation curation har också börjat synas på Instagram. Den senaste i raden att lansera ett Instagram-konto på liknande sätt är Landskrona stad.

Varje vecka kommer en ny person som bor eller verkar i Landskrona få tillgång till kontot för att visa sin bild av staden, skriver man i ett pressmeddelande. Kontot, @landskronastad, kommer varje måndag att byta användare. Först ut att använda kontot är André Ek, en ölbryggare från Landskrona.

landskrona-instagram

Läs mer tips om Instagram här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *